Čemu služi vodonik generator?

ŠTEDI DIZEL I BENZIN gorivo od 10 do 30% na svim tipovima vozila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.Jedan litar vode menja 10 do 30 litara goriva.Povećava iskorišćenost glavnog goriva i smanjuje štetne izduvne gasove na vozilu. Ekološki proizvod.

Šta je vodonik

Gas bez boje,ukusa i mirisa,najlakši je hemijski element.Potpuno je bezopasan za čoveka i okolinu.Vodonik ima maksimalnu količinu energije,po jedinici mase,svih poznatih goriva.Tako da slobodno možemo reći da je vodonik najjače poznato gorivo.

Šta je voda?

Tečnost bez boje,ukusa i mirisa čiji se molekul H2O sastoji od jednog atoma KISEONIKA (O) i dva atoma VODONIKA (H).

Srebrna medalja

sa likom Nikole Tesle,iz oblasti pronalazaka, osvojena na međunarodnoj izložbi pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna, u Beogradu 28.05.2010. godine.

Sta je vodonik generator?

Uređaj koji elektrolizom vode proizvodi gas vodonik i kiseonik,namenjen za uštedu goriva.

HS-VG patentiran

i zaštićen u zavodu za patente i intelektualnu Republike Srbije u Beogradu.

Šta je HS-VG 160-1280?


HS je Hydrogen Solutions.Vg je vodonik Generator.160,32,640,960,1280 to su oznake za količinu gasa koju vodonik generator može da proizvede u vremenskom periodu od jednog sata. Ugradnja na vozilo HS-VG ide lako i brzo bez prepravke na vozilu.Aparat koristi višak jednosmerne struje,koju proizvodi alternator.Proizvedeni HHO gas crevom se sprovodi u sistem za usisavanje vazduha. Atest o bezbednosti vozila,vozača,putnika,kao i ekološka bezbednost u javnoj upotrebi HS-VG,izdao je Mašinski Fakultet. HS VG bezbedan sistem nema rezervoar gasa,rezerva goriva u našem sistemu je voda.Elektrolizom gas vodonik i kiseonik odmah se troši,tako da je ovaj sistem potpuno bezbedan jer nema rezervu goriva nego vode.